Cumhuriyet Anaokulu

Vizyon: Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak,yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla, pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmaya çalışmak ve projeler üretmek.

Misyon: Biz Cumhuriyet Anaokulu olarak • 36-66 aylık çocukların fiziksel, duygusal,zihinsel gelişimini sağlayarak • Yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturarak, • Onlara saygı, sevgi, işbirliği,sorumluluk, hoşgörü ve paylaşma gibi davranışları kazandırarak, • Çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen,geleceğe donanımlı,sağlam adımlarla ilerleyebilen bireyler yetiştirerek, • Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen,çevresiyle iyi iletişim kurabilen, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bir ortamda yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Başarılar: E TWİNİNG KALİTE ETİKETLERİ, OKULUM TEMİZ, BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL, SIFIR ATIK SERTİFİKASI,EKO OKUL

Saatler: 7:30-12:30 12:30-17:30
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 322 4312325

WEB - https://seyhancumhuriyetanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Meydan Mh. 39036 sk.no18/2 Seyhan/ADANA

Yerleşim Yeri - Meydan mh. 39036. sk No:18

Adres - Meydan Mh. 39036 sk.no18/2 Seyhan/ADANA

Ulaşım Belediye otobüsleri, Meydan dolmuşları, Taksi.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1km.